עזרה בהבנת הפיענוח של ה MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/06/2019 | 23:35 | מאת: חיים א.

בס"ד אני לא מצליח להעלות את הקובץ, אז אכתוב בקיצור. הופניתי לMRI עקב חולשה בכף יד ימין הוצאה: C3-4 פריצת דיסק מרכזית מדיאנית משמאל לוחצת על השק. ורושם לאות חריג קלוש קטן בחוט השדרה המרכזי סגובה גוף חוליה C3 C4-5 פריצת דיסק מרכזית הלוחצת על השק C5-6 פריצת דיסק מרכזית הלוחצת על השק C6-7 פריצת דיסק מרכזית הלוחצת על השק תודה - חיים

הממצאים מעדים על שינויים ניווניים מתקדמים בגבהים שצוינו אבל אף לא אחד מהם מסביר למה יש בעיה ביד ימין דווקא. יש מקום לבדוק את עצבי הידיים ( EMG NCT ) אולי הגורם לחולשה נמצא מחוץ לעמוד שדה

09/06/2019 | 22:03 | מאת: חיים א.

בס"ד תודה על תשובתך, כיון שאני סובל מכל מיני תסמינים , רציתי לדעת מה התסמינים האופייניים לאות החריג בחוט בגובה C3 כדלעיל ? תודה חיים .

מנהל פורום אורתופדיה