כאבים עזים בכף הרגל לאחר ירידה לא טובה מההסעה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2019 | 07:41 | מאת: ויקטור

לפני שבועיים הרגל היתעקמה לי תוך כדי ירידה מההסעה של העבודה.הכאב היה חד מאוד.לאחר שעתיים הרגל היתנפחה מאוד והתחילו כאבים עזים.הגעתי לרופא שלי שאפנה אותי למיון דחוף מחשש לדבר.לאחר צילומים מיסתבר שאין דבר.חבשו לי אותה עם תחבושת אלסטית והייתי בבית 7 ימים מנוחה.בזמן של המנוחה כמובן שהייתי דורך על הרגל כרגיל לאחר שהכאב חלף.חזרתי לעבודה השבוע להשעות הערב אני חש בכאבים מאוד חזקים ברגל עצמה .נהייה לי כמו אדום על החלק של הצד של הרגל (אולי דלקת)פשוט כאבים פנאומטיים שכאלה(לחץ).אשמח לשמוע חוות דעתך.תודה.

13/05/2019 | 17:56 | מאת: ויקטור

שלום הבעיה היא יותר מ"קרע של הATFL " שכן ברגע שקישור זה נקרע נפגעים איתו גם מבנים נוספים שקשה יותר להדגימם בבדיקות דימות. הבעיה העיקרית היא יציבות הקרסול וישסיכון גבוה לכךשתסבול מ נקעיםחוזירם. בכל מקה זמן ההחלמה במקרה הטוב יקח כ 3-6 חדשים .מהי תשובתך אלי זאת.

13/05/2019 | 17:59 | מאת: ויקטור

מחכה לתשובה מימך .

איני יכול לענות לך בלי בדיקה מוקדמת של ממש או לחליפין תאור מפורט של בדיקה גופנית מדוקדקת .

ראי למעלה

מנהל פורום אורתופדיה