מה אומרות תוצאות ct.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/05/2019 | 17:16 | מאת: יויו

שלום. אלו תוצאות הבדיקה של בעלי מה עושים? ומה זה אומר? 3-L2 - בלט היקפי גורם ללחץ על השק התקאלי, ללא היצרות התעלה הספינאלית. היצרות פורמינלית משמאל. סימני לחץ על שורש העצב השמאלי. L4-L3 - בלט היקפי גורם ללחץ על השק התקאלי ולהיצרות התעלה הספינאלית עד 9 מ"מ. היצרות פורמינלית משמאל, סימני לחץ קלים על שורש העצב השמאלי. L5-L4 - בלט היקפי נושק לשק התקאלי, ללא היצרות ספינאלית או פורמינלית. S1-L5 - בקע אחורי נושק לשק התקאלי, ללא היצרות התעלה הספינאלית. היצרות פורמינלית קלה בלבד מצד ימין. תודה

מה התלונות. מה המחושים מה נמצא בבדיקה גופנית?

06/05/2019 | 22:02 | מאת: יויו

כאב ושריפה במותן שמאל וכן בירך וברך. בזמן שכיבה הכל בסדר ק בעמידה זה מתעורר. מקבל פעם ביום זריקת וולטרן וכדורים לכאב זאלידאר בבדיקה גופנית נרשם רגישות וכאב. אין בעיה נוירולוגית תודה

מנהל פורום אורתופדיה