כאב גב תחתון וירך ימין וגם ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/05/2019 | 05:19 | מאת: שמוליק

שלום, מזה קרוב לשנה אני סובל מכאב בגב תחתון ובעיקר בירך ימין ולפעמים בברך ימין. אני בן 74 רוכב על אופני כביש (כ-100 ק"מ בשבוע) ושוחה 1 ק"מ 4 פעמים בשבוע. בפעילות הספורטיבית עצמה לא כואב לי אבל בסיום אני חש כאב. אני שולח צילומי רנטגן שלי ומקווה לקבל תשובה בהתאם. אני מנסה להעלות טופס PDF ואני מקבל הודעה שהקובץ לא חוקי! מה לעשות? בתודה מראש, שמוליק.

ע"פ הצילומים והסיפור יש לך מלא הטנא שינויי םניווניים בעמוד השדרה המתנ במפרקי הירכיים ובברכיים. הצעתי: כל עוד אתה יכול להמשיך בפעילות הספורטיבית המבורכת בה אתה עוסק - התרחק מרופאים. נסה - APOSTHERAPY

מנהל פורום אורתופדיה