כאב גב ימין עם הקרנה לרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2019 | 19:24 | מאת: ליסה

שלום מזה כחודש אני סובלת מכאב מהגב התחתון בצד ימים לכיוון מרכז העכוז הימני ולאורך כל הרגל. הכאב הולך ומתגבר עם הזמן ובעיקר בשעות הלילה . אני לא יכולה לשכב בשום מנח- צד גב בטן. וסובלת סבל רב עג כדי בכי וזעקות כאב וללא יכולת לזוז. רק אחרי מספר דעות בבוקר של תנועה אני מצליחה להתאושש ולתפקד. לוקחת מידי פעם אדוויל אך לא עוזר...הייתי אצל רופא שנתן לי ארקוקסיה לעד שבועיים..לא עזר. היום קיבלתי אטופן500 אחד ליום אשמח להבין מה קורה ואיך לטפל. תודה

יכול שיהיוספר סיבות לכאב שלך אך הסיבה הכי סבירה היא פריצת דיסקוס . חיזרי לאורתופד שלך

מנהל פורום אורתופדיה