דלקת גידים בכתף אחרי חבלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/04/2019 | 10:28 | מאת: נטלי ש.

שלום יש לי דלקת גידים בכתף אחרי חבלה בתאונת דרכים כבר חודשיים, הרופא שלי אמר שאין צורך בטיפול כרגע, אך כאב באזור משפיע על החיים שלי ביום יום. השאלה שלי האם יש טיפול טבעי, ללא תרופות? האם פעילות גופנית/פיזיוטרפיה יכולה לעזור במקרה? תודה מראש

הצורך בטיפול נקבע בראש וראשונה על ידי המטופל . תפקיד הרופ אהוא להציג למטופל את החלופות השונות ולדון על היתרונות והחסרונות ולתת למטופל להחליט. אני לא מכיר טיפול " טבעי" "דלקת בגידים" אינה אבחנה ראויה שכן לכל גיד יש שם .

14/04/2019 | 20:41 | מאת: נטלי ש.

שלום נכון השם של גיד הינו השריר הרום קוצי ודיברתי שוב עם אורטופד והוא הופנה אותי לפיזיוטרפיה, האם אתה ממליץ לעוד טיפול נוסף? תודה

מנהל פורום אורתופדיה