גב תפוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/04/2019 | 16:19 | מאת: נטלי

הגב למעלה באמצע בצד שמאל תפוס לי כבר כמה זמן.מה אני צריכה לעשות?

11/04/2019 | 16:21 | מאת: נטלי

כשאני עושה מעין סיבוב עם הגב יש לי כאב..וחוץ מזה הצלע בצד שמאל שלי יותר בולטת מימין האם יש קשר?האם זו דלקת בגב?

אי אפשר לדעת מה הסיבה לכאב עלסמך המילים המועטות שהקצית לשאלה בכל מקרה מותר לחכות שבוע שבועיים בתקווה שהמחוש יעלם מאליו.

12/04/2019 | 15:01 | מאת: נטלי

זו נקודה בגב שזה כבר כמה זמן זה הולך ובא.מציינת כי אני מרימה ילדה כל הזמן בצד ימין במותן וגרה בקומה רביעית ללא מעלית.אולי זה משפיע?מציינת כי יש לי בלט דיסק בגב התחתון

12/04/2019 | 15:15 | מאת: נטלי

זה יותר תפוס מאשר כואב רק כשאני מסובבת את הגב אז מרגישה כאב..היתי אצל אורתופד אמר לי אך ורק יוגה כי אני כל היום יושבת ולשחרר אצ השרירים אני כבר בשיעור שני ביוגה אבל שוב אני מרימה את הבנות שלי ואולי זה יוצר לחץ ויש לי בלט דיסק.ממתינה לתשובתך

מנהל פורום אורתופדיה