האם סוכרת קשורה לריפוי איטי של דלקת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/03/2019 | 18:10 | מאת: רעות

שלום, יש לי תנגודת לאינסולין וכל דבר אצלי או שלא מחלים או שמחלים בקצב ממש איטי שהרופאים תמיד בשוק. האם דלקת שלא עוברת זמן רב בגיד אכילס גם כן יכולה להיות מושפעת מתנגודת לאינסולין (למרות שלא ברור לי למה זה ככה אצלי כי אני לוקחת גלוקמין ומאוזנת), או שאין קשר? אני תוהה כמה זמן מקסימלי לתת לפני שאתייאש ואלך לניתוח כי ניסיתי ארקוקסיה, עושה מתיחות אקצנטריות, ניסיתי גלי הלם, מדרסים מותאמים ואין שיפור. חבל לי ללכת לניתוח שנה אחרי שאולי יש סיכוי ששנה וחצי אחרי זה יחלים. האם יש זמן שבו אם זה לא עבר זה כבר בטוח לא יעבור? אני גם חוששת שבניתוח הרגל לא תחלים טוב בגלל התנגודת לאינסולין, תודה מראש

אין לוח זמנים מוכב מראש. אם ניסית הכל ושום דבר לא עזר לא נותר לך אלא לעבור ניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה