כאבים בגב לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2019 | 20:36 | מאת: נועה

שלום. לפני כשבועיים נפלתי במדרגות נעות על הגב ונחבלתי. פונתי לבית חולים ולאחר צילום רנטגן תקין שוחררתי. מיום ליום הכאבים נהיים יותר חזקים (מתגברים יותר בלילה), אני מוגבלת בהרבה תנועות והידיים נרדמות לי. האם יכול להיות שינוי מהצילום שהיה תקין? יכולה להיות פגיעה כלשהי? זיהום בעמוד שדרה? תודה

צילום מגלה רק נזקים חמורים כמו שבר או נקע. נפילה יכולה לגרום נזק לרקמות רכות שלא ניתן לראותו בצילום רגיל. זיהום אינו סביר.

מנהל פורום אורתופדיה