כאב בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/01/2003 | 15:40 | מאת: יעל

שלום ד"ר לפני מס' ימים בזמן הליכה על הליכון חשמלי (בזוית עם שיפוע) חשתי כאב חד בצד הפנימי של ברך שמאל. למרות הכאבים הצלחתי להמשיך באימון, אולם לאחר כמה שעות שמתי לב שהברך קצת נפוחה ומדי פעם אני נתקפת כאבים עזים בשני צידי הברך. רציתי לדעת ,לפני שאני מטריחה עצמי לשווא לבדיקה אצל רופא, מה ניתן לעשות כדי להוריד את הנפיחות והכאבים, וממה בעצם יכול לנבוע כאב כזה? תודה

יש מספר סיבות אפשריות כגון קרע של מניסקוס, אוסטאוארטריטיס, ארתריטיס תגובתית ,ארתריתיס זיהומית, דימום תוך מפרקי, סינוביטיס, ארתריטיס מחמת גבישים, ועוד. הקלה במחושים תוכלי לקבל עלידי שימוש באקמול , נוירופן או אדביל וכיו"ב. טיפול מכוון ניתן יהיה לתת לך רק לאחר בדיקת אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה