שחזור רצועה צולבת ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/03/2019 | 15:00 | מאת: אנונימית

שלום ד'ר לפני 10 חודשים עברתי שחזורACL סיימיתי שיקום ארוך לפני חודש וחצי. ועכשיו התחלתי לעשות במכון כושר לפי המלצה של פיזיוטרפיסטית ורופא מטפל .אני עובדת לפי תוכנית שעבדתי במהלך השיקום. אופניי/אליפטי הליכון קצת תרגילים של שיווי משקל וקורדינציה. בין פעם לפעמיים בשבוע. בנוסף אני עושה פילאטיס פעם בשבוע כבר 5 חודשים. לאחרונה לפני שבועות אחדים החלה להופיע לי נפיחות באשור הברך ומידי פעם גם כאבים . שאלתי האם זה משהו שצריך להטריד.?? כמובן שיידעתי את הרופא שלי על הנ"ל. ויש לי ביקורת עוד חודשיים אשמח לקבל תשובתך

נפיחות וכאב הם חלק מהסימנים של דלקת. כדאי לבדוק מה קורה

05/03/2019 | 15:01 | מאת: אנונימית

תודה רבה על תשובתך.

05/03/2019 | 15:03 | מאת: אנונימית

שאלה אחרונה אם קיבלתי לפני 4 חודשים זריקת קורטיזון האם ניתן לקבל פעם נוספת?!

מנהל פורום אורתופדיה