דלקת בגיד הכתף הסתיידויות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/02/2019 | 16:19 | מאת: עדנה12

אני קיבלתי זריקה לפני 20 שעות בכתף האם כבר היה צריך לחלוף הכאב? וכן האם אדוני מאמין בגלי הלם לדלקת בגיד? היה לי שבר דחיסה קטן שם לפני חצי שנה ופעם אחת גם מאין צביטה עזה בהרמת היד. אולי הבעיה היא לא סתם דלקת כפי שראו ברנטגן. שם אמרו שאין פגיעה בעצם כבר. שזה עבר. מה עם הצביטה העזה שחשתי פעם בנסיון ללבוש חלוק? תודה

הזריקה צפויה להשפע תוך 72 שעות גלי הלם חוץ גופיים יכולי לעזור מבקים מתאימיים. הכאב שאתה חש בעת שאתה מביא את ידך מאחרי הגב נובע מלחץ שנוצר ביןשתי עצמות בכתף ( תופע התנגשו או צביטה)

מנהל פורום אורתופדיה