התפוררות דיסקית בגב.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/02/2019 | 21:50 | מאת: מיכל

שלום. רציתי להתייעץ בנושא מסוים. אבי בן ה63 לאחר השתלת כילייה(9 שנים), לפני כמה שנים התחילו כאבי גב אשר התבררו כדיסקית שהתפוררה.הניתוח הוא פשוט אך בעקבות השתלת הכילייה האורתופד נמנע מההליך. הכאבים מאוד קשים מקרינים גם לרגליים ומכבידים מאוד על התפקוד היומיומי. רציתי לשאול אולי יש דרך אחרת,תרופה מסוימת, פעולה או טיפול או כל דבר אחר אשר יכולים להקל, לעזור או לסייע. תודה רבה מראש.

אין חלופה טובה. התיעץ עם מומחה למחלות כליה לגבי הסיכון בניתוח

מנהל פורום אורתופדיה