כאבי בעצמות מתחת לחזה בקו התחתון של החזיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/02/2019 | 12:02 | מאת: שולי איבגי

שלום הנני בת 43 סובלת מיתר לחץ דם, תת פעילות של בלוטת התריס וריפלוקס. שותה כדורים ללחץ דם פעמיים ביום בשם וזודיפ קומבו ובערב אנלדקס. שותה אלטרוקסין לבלוטה ושותה פעמיים ביום נקסיום. בזמן האחרון יש לי כאבים מתחת לבית החזה בעצמות. איזה בדיקה עליי לבצע? ולאיזה רופא לפנות אורטופד או משפחה? אשמח לשמוע את חוות דעתך בעניין. תודה רבה

התחילי עם רופא המשפחה שכן כאב במקום שאת מתארת יכול להיות גם ממחלה של אברי םבבטן ( כיס רה למשל)

מנהל פורום אורתופדיה