כאבים מאוד חזקים בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/02/2019 | 23:44 | מאת: יעל

שלום, בת 38 עם עקמת קלה. כבר שנה וחודשיים עם כאבי צוואר וצוואר תפוס שכל הזמן חוזר אם אם משתפר ליומיים. כשהייתחי אצל אורתפוד בהתחלה הוא אמר לי לעשות כפיפות בטן ולא נתן צילומים,אבל זה היה רק כשהתחילו התסמינים. עכשיו אחזור ובטח יתן.. העניין הוא שכבר 10 חודשים יש לי סרחרוחות שיוט. תחושה כאילו שמטלטלים אותי קדימה ואחורה כאילו אני על ספינה. ורטיגו נשלל, בדיקה נוירולוגית תקינה ומעשה אף רופא לא יודע מה זה. האם יש איזושהי פגיעה אורתודפית בצוואר או בגב שניתן לגלות בצילומים שיכולה להסביר את התסמין הזה? יש לציין שזה הכי חמור בשכיבה או כשהראש מושען על ספה. גם אם אני מתעוררת באמצע הלילה, באותה שניה שמתעוררת שוב מרגישה את זה. תודה רבה

בעיקרון יש שלשה סוגים של סחרחורת. 1. כתוצאה ממחלה של האוזן הפנימית 2. כתוצאה ממחלה של המוחון 3. כתוצאה ממחל השלכלי דםהמספקםדם למוח( בעיקר גזע הוח והמוחון אין מחלה אורתופדית מסויימת שידועה כגורמת לסחרחות

מנהל פורום אורתופדיה