דלקת בגיד אכילס האם ישנתם עוד פתרונות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/02/2019 | 18:07 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כבר 3 חודשים דלקת בגיד אכילס. לא לקחתי ארקוקסיה עקב בקע סרעפתי וריפלקוס חמור. רכשתי מכשיר לייזר רך בייתי והוא כן שיפר את המצב קצת אבל זה לא עבר, ואני לוקחת כורכום. האם טיפול בגלי הלם יש לו יתרון לעומת מכשיר לייזר בייתי? והאם בכל זאת אחרי 3 חודשים ארקוקסיה תוכל לעזור ואולי כן כדאי לקחת למרות הריפלוקס? תודה מראש

הטפול הראשון והראשוני הנו מתיחות של גיד אכילס. נסי נוגדי דלקת בצורת ג'ל או ספרי + הגבהה של העקב (מדרס הגבהה לעקב)

מנהל פורום אורתופדיה