פציעה בברך במהלך פעילות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2019 | 14:46 | מאת: י. חייל קרבי

במהלך סחיבת משקל כבד ביצעתי תנועה חדה עם הרגל והרגשתי מתיחה חזקה בברך שמאל , איבדתי שיווי משקל ומעדתי על הברך. מאז הברך שלי התנפחה למימד גדול מאוד והנפיחות ירדה , עדיין מרגיש כאב בברך בזמן הליכה/לאחר כיפוף , מתקשה לרוץ , מרגיש את הברך חורקת בזמן תזוזה, הברך מבצעת "קליקים" ביישור וננעלת מדי פעם בהליכה. כרגע בשירות קרבי שמקשה על הברך

הסיפור שלך מעלה מכה אפשרויות כמו קרע של מניסקוס, תת נקע של הפיקה, קרע של קישור ועוד.

מנהל פורום אורתופדיה