עזרה בפענוח בדיקת MRI עצב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2019 | 15:47 | מאת: תאונת דרכים

שלום ד"ר לב-אל, לאחר תאונת דרכים הופניתי לביצוע MRI כעת ללא יכולת להזיז את כף הרגל, האם לאור תוצאות MRI מדובר במצב הפיך?איזה טיפול אפשרי למצב? לפי התוצאות יש נזק לעצב? האבחנה היא לקרע כמעט מלא צולבת קדמית,קרע תלישה כמעט מלא של LCL באחיזה לראש פיבולה המטומה ברקמות רכות סביב ראש צוואר ופיבולה רושם שללא לחץ ישיר על עצב פרוניאלי שנראה שמור הדמייתית

נראה שמדובר בנקע של הברך עם קרע של הקישור הצולב הקדמי וקרע של הקישור הצדדי חיצוני וקרע של הפפליטאוס במקום אחזתו בצעם הירך . וכן יש ככל הנראה פגיעה בעצב הפרונאלי המשותף

מנהל פורום אורתופדיה