שריר אחורי תפוס כבר חודש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/01/2019 | 09:46 | מאת: דוד

שלום בן 32, הי לי תופעה של כאבי פרקים וירכיים קשים שהשתפרו - בדיקות דם crp 1.6 עלה לאחר חודש שהיה 0.6 בדיקות דם לדלקת פרקים תקינות, בדיקת ראומוטולוג תקין בדיקת אורתופד תקין ביקש לעשות ספורט (לא פעיל) הבעיה היא שכרגע השרירים האחוריים שלי בעיקר של רגל שמאל (עם קצת זרמים) כואבים מאוד במשך כבר כמעט חודש . ועיקר הכאב הוא בבוקר עד רמה שממש קשה ללכת ולאט לאט משתפר. האם זה טבעי ויכול פשוט לחלוף עם הזמן ? לא עשיתי שום פעילות או תנועה לא נכונה. כרגע התחלתי לעשות הליכות ללא חדר כושר . האם זה יכול להעיד על בעיה נוירולוגית קשה ? בנוסף מידי פעם כאבים בכתך כשמרימים את היד (שמאל) . עובר וחולף לפעמים חוזר האם יש קשר למדד דלקת ? האם מחלה בגוף או במערכת העיכול לדוגמא בעיה במעי הגס יכולה לגרום לכאבי שרירים אחוריים . , רגליים וברכיים או שזה פחות נפוץ ?

אי אפשר לענות תשובה יחודית לבעייתך מאחר שהתאור שלך הנו מאד לא יחודי זאת ועוד אין תאור מדוייק של מיקום הכאב. באופן כללי מחלות מעי מסויימות עשויות להיות מלוות במחושי מפרקים.

מנהל פורום אורתופדיה