כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/01/2003 | 09:11 | מאת: אורית

שלום רב, אחרי שנה כמעט שלא עסקתי בפעילו גופנית כלל נרשמתי למכון כושר ושם עשיתי בטיפשותי כבר בפעם הראשונה חצי שעה של ספינינג ועוד שעה של הליכון. כמובן שכל השרירים שלי תפוסים אבל מה שממש מפחיד אותי זה שעברו כבר 3 ימים שאני רק נחה והברכיים כואבות לי כ"כ מעבר לכאבי השרירים שפעולה כמו לרדת במדרגות הפכה לכמעט בלתי אפשרית עבורי...הלחץ על הברכיים כואב מאוד ורק מחמיר. השאלה שלי היא האם באמת מנוחה היא התרופה ? האם יתכן שפגעתי בברכיים ? או שמא זה רק השרירים שלוחצים על הברכיים ואני צריכה להמשיך להתאמן בכדי שהם ישתחררו ? תודה מראש אורית

איני יודע ולא אוכל לדעת בלי לבדוק עם זאת כאב שרירים הוא הסבר מתקבל על הדעת בהחלט

מנהל פורום אורתופדיה