החלמה מניתוח ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/01/2003 | 10:37 | מאת: נילי

לד"ר לב-אל שלום, לפני כחודש עברתי ארתרוסקופיה בברך ימין, ולצערי החלמתי מתנהלת בעצלתיים, למרות התרגילים שאני מבצעת בבית וטיפולי הפיזיותראפיה במכון הפיזיקאלי. הנפיחות בברך אינה יורדת, ויותר מכך רגלי למעשה נפוחה מן הקרסול ועד קצה הירך ועד בכלל. רופא המשפחה שלי שהינו גם מנהל מחלקה פנימית בבי"ח, הפנה אותי לבדיקת דופלר בחשד ל DVT . לשמחתי התשובה היתה שלילית, אבל הנפיחות אינה יורדת וכמוה גם הכאבים. אשמח לשמוע את חוות דעתך המרגיעה? (אני מקווה) בתודה נילי

לצערי איני יכול להרגיע אותך שכן למעשה איני יודע במה מדובר. נפיחות של כל הרגל היא תופעה נדירה אחר אתרוסקופיה ואיני סבור שאפשר להסתפק בבדיקת דופלר לצורך שלילה של פקקת ורידים אם כי מן המקום שבו אני נמצא קשה לי לדעת או להתרשם מה באמת מצב רגלך.

מנהל פורום אורתופדיה