כאב לאחר ניתוח ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/12/2018 | 11:52 | מאת: עוז

שלום ד"ר בוצע לי ב 17.7 ארתרוסקופיה בכתף שמאל לאחר שאובחנתי כסובל מקרע בלברום. עברתי שיקום ופיזיותרפיה אינטנסיבית וכיום אני עובד על הכתף עם הגומי הכחול (לאחר שהתחלתי עם האדום ואחכ המשכתי לירוק). הבעיה שעדיין אני מרגיש כאב בעיקר בכתף קדמית קרוב לחור שהכניסו לי את המכשיר שקרוב יותר לחזה. למה זה עדיין כואב? עבר דיי הרבה זמן... מה אני אומר לעשות? ארקוקסיה עזר לשבועיים אך חזר הכאב. האם זה ימשיך לכאוב לי תמיד? מתי זה ייפסק? תודה רבה.

יש צרור סיבות אפשריות לכאב. העובדה שתרופה נגד דלקת שיכחה את הכאב רומזת עלכך שיתכן ומדובר בדלקת מקומית

18/12/2018 | 10:38 | מאת: חיים

אז מה לעשות ד"ר? כדורים אחרים כי לקחתי כבר רקוקסיה? ועוד דבר, האם זה אומר להפסיק את התרגילים שאני עושה עם הגומי????

מנהל פורום אורתופדיה