כאבים באזור הקרסול ובצידו מזה כ5 ימים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/12/2018 | 02:32 | מאת: בר

היי , מזה כחמישה ימים , בהדרגה הקרסול החל לכאוב לי.ללא נפיחות , שלפחות ניתן לשים לב אליה. רק רגישות למגע בצד ימין לקרסול ובקרסול עצמו. בימים הראשונים כמעט ולא יכולתי לדרוך על הרגל , מלבד הפעמים שהייתי עם נעליים שכן הצלחתי. אמרו לי שכנראה שזה נקע , לכן שמתי קרח , נתתי מנוחה לרגל , הרמתי אותה ואף חבשתי אותה בתחבושת אלסטית. לילה למחרת הרגשתי שהרגל יותר טוב והצלחתי כמעט לדרוך כרגיל. אבל ישר לאחר החזרת התחבושת האלסטית הרגשתי כאילו שום דבר לא השתנה , וזה מוזר. כי לאחר מקלחת במים חמים , הרגל כמו חדשה. ובוקר למחרת כואבת שוב. לא מובן לי מה העיניין , אם זה היה נקע זה לא היה בא והולך ככה. אשמח לעזרה , האורטופד שלי רק בשבוע הבא ועד אז אני רוצה לדעת לפחות במה מדובר.

02/12/2018 | 02:37 | מאת: בר

יש לציין בנוסף , שאני בת 21 , בריאה בדרך כלל. ושלא זכורה לי מכה או נפילה. זה פשוט החל בהדרגה בערב של יום שני שעבר , ולאט לאט התגבר הכאב.

פגיעה בקישור( רצועה), פגיעה בגיד, פגיעה בסחוס מפרקי, שבר מאמץ, נמק של עצם מתחת לסחוס. זיהום ועוד

02/12/2018 | 17:38 | מאת: בר

תודה על המענה , יש דרך חטפל בזה בבית באחד מן המקרים האלה? עד שהתור יגיע.

מנהל פורום אורתופדיה