דלקת סחוס הצלע תסמונת טיטצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/12/2018 | 08:21 | מאת: מתן

שלום אני בחור בריא מתאמן סובל כבר מעל שנה וחצי בכאבים הולכים וחוזרים בעצם החזה למעלה ניסיתי כדורים בעבר שרק מקלים ולא מטפלים בבעיה מה עוד אוכל לעשות ? האם לעשות זריקת קורטיזון לאזור ? מה ההשלכות של הזריקה ואם זה יפתור את הבעיה ?

המיקום של תיסמונת טיצה הוא בנקודת המפגש בן קצה צלע( בדרך כלל 3 או 4 )והסחוס שלה ( המגשר בינה ובן עצם החזה).במקום יש גם תפיחות מקומית שניתן לממש אותה. מתאורך איני מתרשם שמדובר במצב המתואר. זריקת סטרואידים יכולה לעזור

מנהל פורום אורתופדיה