כאבים נוראיים ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/11/2018 | 19:27 | מאת: עופרי

שלום, אני בחורה בת 28, בריאה בדרך כלל. מזה כמה חודשים אני סובלת מכאבים ברגליים ( לאחר עומס יתר על הבירכיים) ואף רופא לא מוצא ממה זה, וגם שום משכך כאבים לא עוזר. אציין שאין עליהן שום סימן כחול, על פניו הן ניראות בסדר גמור, אבל הכאבים נוראיים. ניסיתי הכל כולל תרופות סבתא וכלום לא עוזר. מה זה יכול להיות?? שולחים אותי מרופא לרופא ואף אחד לא מוצא תשובה, ואני ממש ממש סובלת 😭😭😭😭

הסיפור שלך הוא כללי ביותר ואינו מאפשר התיחסות ענינית. מי/מה זה " אף רופא" היכן בדיוק הכאב, באיזה מצבים, מה מחמירו, מה מקל עליו , היכן יש רגישות מקומית, מה טווח התנועה. מה מצב היציבת של הברכייים ועוד

01/12/2018 | 14:26 | מאת: עופרי

היי, תודה על המענה. אפרט: הכאבים הם כאבים כרוניים, בבירכיים ומטה כולל הכפות רגליים. בראש השנה זה הגיע למצב שממש לא יכולתי אפילו ללכת וממש צרחתי מכאבים. אחרי כמה ימים הייתה נסיגה בכאב והצלחתי לחזור ללכת אבל עדיין היו לי כאבים, אז נתנו לי שלוש חבילות של קספו שכן הקלו עליי אבל לא הרבה. אלו כאבים ממש כרוניים, גם בשכיבה וגם בעמידה. אני מרגישה חולשה וכאבים בכפות רגליים, דקירות בשוקיים, וכאבים גם בחיבור בין הרגל עצמה לכף רגל. הייתי אצל רופא משפחה, אורטופד, פיזיוטרפיסט וראומטולוג וכל אחד מהם אומר לי שהוא לא יודע איך לפתור את הבעיה (שלחו אותי ל- EMG שיצא תקין). אני ממש נואשת לעזרה :( תודה, עופרי.

מנהל פורום אורתופדיה