אבחון תוצאות ב mri ארתורגרפיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/11/2018 | 14:53 | מאת: נדב

מצ"ב צילום מסך של אבחון mri. אשמח אם תאמר לי מה מצב הכתף והאם מחייב ניתוח ? אני סובל במשך שנים מפריקות כתף באופן רצוני ולא רצוני, הגבלה בתנועה לצד נגדי ובעיקר הגבלת תנועה מעל הראש ביד שמאל.

במקום תשובת בת"ם קיבלתי הודעת שגיאה 404 אבל אין צורך בבת"ם (MRI )בכדי לדעת שלא ניתן יהיה להחזיר יציבות לכתף שלך אלא בניתוח.

29/11/2018 | 13:22 | מאת: נדב

היי תודה על התשובה. ברשותך, אצרף במלל את תוצאות mri. אשמח לדעת קצת יותר על מה שרשום שם. אציין כי בעבר ביצעתי פיוזטרפיה אינטנסיבית במשך חצי שנה ואף יותר, אך ללא שיפור משמעותי. ממצאים: כמות סבירה של החומר הניגודי בתוך המפרק. מודגם וריאנט אנטומי בלברום-ריצס סוב-לברלי בהיקפו העליון, אין לזהות קרע. רושם לאי סדירות מינימלית של הסחוס המכסה באספקט תיכון-קדמי של הגלנואיד אשר בבדיקה הקודמת באותו המקום מודגמת חדירת חומר ניגודי לתוך הסחוס, יתכן lesion GLAD .ללא ממצאים סובכודנרליים חריגים בצמד. הדגמה תקינה של הגידים המסובבים ושל גיד הביצפס. הרצועות הגלנו-הומרליות שמורות. מרקם ונפח של השרירים תקינים. ללא הדגמת ממצא חריג במבנה הגרמי.

מנהל פורום אורתופדיה