רנטגן קושי בהליכה תחושת חולשה ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2018 | 19:43 | מאת: נוה

שלום רב ד"ר. שאלתי אלייך. בת 23 בבוקר אחד חוויתי סחרחורות איומות וקושי לסובב את הצוואר לצד ימין . שללו א.א.ג את כל הבעיות שקשורות לנושא. אושפזתי למשך 9 ימים אך ללא הצלחה במציאת הבעיה כי לא התרכזו בצוואר אלא בדברים אחרים . לאחר התעקשותי ללכת לפחות לצילום צווארי שתוצאותיו יישור של הלורדוזיס ,היווצרות של הקיפוזיס קלה . כבר עברו 4 שבועות ונשארתי באותם תחושות עדיין חולשה וקשיי הליכה אין ספק שיש קצת שיפור אבל לא מיטבי אשמח לעצתך ותשובתך בנושא .

אין שום טעם לעשות צילום של ע"ש צווארי במקרה של איבחון של סחרחורת . איני יכול להציע משהו בלי לדעת מה כבר נמצא באופן מפורט.

מנהל פורום אורתופדיה