לחץ מטורף באיזור הפנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/11/2018 | 17:32 | מאת: מור

היי, אני עובדת במטבח בערך 8 שנים, עם השנים נהיו לי כאבים בשכמות ובעורף בחודשיים האחרונים הכאבים התגברו והתחלתי להרגיש באיזור הלסת והראש ותחושה שמותחים לי את הפנים ולוחצים עם זאת נהיה לי דופק באף ותחושה שהלשון נרדמת, והאצבע ביד ימין נרדמת לפעמים התייעצתי עם אורטופד בתחילת התופעות והוא אמר שאכן יש קשר לפני כשבוע ניגשתי לאורטופד דרך הקופת חולים לגבי הכאבים בשכמות ובעורף והוא נתן לי לעשות פיזיוטרפיה אני טיפוס חרדתי ולכן אין לי מושג לאן לשייך את התחושות האלה ללחץ נפשי או לעבודה פיזית הייתי אצל רופא משפחה והוא טען שאין לי כלום ונתן לי כדורי הרגעה אשמח לתשובה יותר ברורה והאם יש קשר בין הדברים תודה רבה

"לחץ" נפשי יכול בהתחלט לתרום למחושים שנגרמים מסיבה אחרת נראה ל שעליך להתיעץ עם ניורולוג

מנהל פורום אורתופדיה