כאבים ברגל לאחר זריקת וולטרן לכאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/10/2018 | 15:59 | מאת: שרה

שלום אני בת 35 בריאה בד"כ לפני שבוע וחצי התחילו לי כאבים בגב התחתון, הלכתי למיון עזרה ראשונה וקיבלתי זריקת וולטרן בטוסיק וכדורים ברקסין(יחד עם אומפרדקס) ורוקסט לשיכוך כאבים, מאז שבוע וחצי אחרי הכאבי גב עברו אך יש כאבים חזקים ברגל ימין מאזור הזריקה עד למטה כל הירך, יש גבשושית במקום הזריקה ואודם חזק(כאילו נתנו לי מכה חזקה) , משכך כאבים לא עוזר, האם זה זיהום מהזריקה, ואם כן לאיזה רופא עלי לפנות?? אודה לעזרתך

אכן צריך לבדוק שמא מדובר בזיהום. רופא המשפחה יכול לעשות זאת היטב

מנהל פורום אורתופדיה