שרירים תפוסים גם ללא פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/10/2018 | 12:25 | מאת: יעל

היי בכל פעם שאני יושבת כרבע שעה או יותר ואני קמה אני מרגישה כאילו כל השרירים תפוסים וזה מקשה עליי את הקימה.גם בזמן השינה אני מרגישה שרירים תפוסים מאוד וזה מקשה עליי להסתובב במיטה מצד לצד. אני בת 48 בד"כ בריאה.

מה השאלה?

07/10/2018 | 08:45 | מאת: יעל

מה זה יכול להיות.יש הרגשה של שרירים תפוסים רוב שעות היום.בלילה בשינה.וזה ללא פעילות גופנית שקדמה לזה.מה יכולה להיות הסיבה לכך?

1. תופעת לואי לתרופות 2. הפרעה בויסות רמות של אלקטרולטים כמו נתרן, אשלגן, סידן או מגנזיום.

מנהל פורום אורתופדיה