כאבים חזקים בעצם הזנב ותוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/08/2018 | 22:13 | מאת: מודאגת

לאחר לידת תאומים החלו כאבים חזקים בעצם הזנב אשר מאוד מקשים על הפעילות היומיומית. בעקבות כך נשלחתי לסיטי. התוצאות - נגע לוצנטי אקספנסילי בקוטר של כ-8 מ"מ בקצה עצם הזנב עם רושם של מלאות רקמתית והסננה עדינה של השומן. האם אפשר הסבר למונחים? וכמו כן האם יש מקום לדאגה?

גוש של רקמה רכה בקוטר של 8 מ"מ בקצה עצם הזנב יש בהחלט סיבה טובה לאיבחוו מהיר על יד ביצוע בהקדם של בת"ם ( MRI )

31/08/2018 | 17:36 | מאת: מודאגת

הרדיולוג המליץ המשך בירור על ידי מיפוי עצמות / MRI. האם אחת הבדיקות עדיפה על השניה במקרה הזה?

בת"מ ( בדיקה בתהודה מגנטית) עדיפה

מנהל פורום אורתופדיה