המשך להודעות שנכתבו...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/08/2018 | 16:16 | מאת: מוריה

שלום ד"ר אני לא יודעת אם זה כבר קשור ישירות לאורתופדיה... אבל אתה היחיד שעונה לי ברצינות.. כתבתי כבר הודעה על כאס חזק ביד שמאל שנמצא כבר חודש וחצי. התחיל מהכתף והתפשט עד האצבעות וגורם לחוסר תפקוד ביד שמאל (לאותת בנהיגה כואב לי). כל הזמן הזה לא לקחו אותי ברצינות לצערי... חזרתי השבוע לרופא המשפחה (בפעם השלישית) והוא אמר שזה דלקת ולוקח זמן שזה יעבור. תרופות לא משפיעות על זה משום מה... לקחתי בטרן (לקחתי במשך 20 יום), קטפלן, אני מורחת רדיאן b. עשיתי פיזיותרפיה שמעלימה את הכאב לכמה שעות אבל זה חוזר. לקחתי גם מוקסיפן שלושה ימים (7 כדורים) בגלל שהרופא טעה ורשם בטעות... מאתמול בבוקר התחיל לי ביד שמאל אותה תחושה שהתחילה לפני חודש וחצי... בכתף וזה מתקדם למרפק... לא פניתי לרופא עדיין... בגלל שעכשיו שתי הידיים בתנוחות של 90-100 מעלות רוב היום (כך הכי פחות כואב) הצוואר התחיל לכאוב לי. עם יד ימין היותר בריאה התחלתי אתמול לעסות את הצוואר עם רדיאן b וכך אני מאתמול. לפני כשעה עשיתי שוב ופתאום נהיית לי ראיה מטושטת לכמה דקות... ממש מלחיץ.. והכאבים נמשכים... אני כבר מיואשת. אודה לתשובה לשאלה הפשוטה "מה יש לי". שאלתי אנשים שהיתה להם דלקת... הם לא סבלו כמוני... לא חושבת שאחזור לרופא כי הם לא עוזרים לי (פניתי גם לאורתופד). חוששת שיש לי משהו שהוא מעבר לדבר פשוט כמו דלקת. האם כדאי לי לעלות למיון? תודה..

חדר מיון אינו מקום מתאים לכאבים של מספר שבועות בחדר מיון לא עושם אבחנות אלא נותנים עזרה ראשונה ,מאשפזים או שולחים הביתה עם המלצה להמשך ברור. זה מצער לשמוע שאת חשה שאינך זוכה להתיחסות רצינית ויכול להיות שיש מקום לתאר את הרגשתך לרופא שלך.

מנהל פורום אורתופדיה