אולטרסאונד כאבים כתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2018 | 11:15 | מאת: אמיר

שלום מזה כחודשיים יש לי כאבים בכתף ימין עשיתי אולטרסאונד וצוין בבדיקה : SUPRASPINATUS הודגמה אי סדירות קשה ,הודגמו הסתיידויות גסות עד כ 12 מ"מ , הודגמו שינויים בצקתיים קשים , לא הודגם קרע או נוזל פתולוגי אשמח לחוות דעתך מה עושים עם זה תודה

המידע שהבאת חסר ולכן תשובתי תהיה כללית . 1. פיסיותרפיה; 2. זריקת סטרואידים תחת לאקרומיון; 3. המנעות מפישוק הכתף ככל הניתן; 4. תרופות נוגדות דלקת; 5. גלי הלםחוץ גופיים; דקומפרסיה בניתוח ארתרוסקופי

מנהל פורום אורתופדיה