כאבי גב - תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/04/2018 | 09:38 | מאת: שרה אמזלג

שלום וברכה, בעלי מכונאי מסוקים בצבא וסובל מכאבי צוואר וגב ולחץ באזור החזה. הוא קיבל לאחרונה תשובה של MRI ובא רשום , D4-5 בקע סיק קל מרכזי עם לחץ על השק, D5-6 בלט דיסק קל , D6-7 בקע דיסק לאחור ולשמאל ,לחץ על השק משמאל , D7-8 בקע סיק לאחור ולשמאל , D8-9 בלט דיסק קל ברצוני לדעת מה ההשלחות לדבר זה , זה ניתן לעשות, האם זה מה שגורם לו כאבים בחזה כמו התקף לב, האם הוא יכול להמשיך לעבוד בעבודה שלו תודה מראש, תזכו למצוות

ממצאי בת"ם כמו שתארת יכולים בהחלט להסביר כאב בבית החזה . המשמעות של הממצאים נגזרת מהמתאם בינם לבין הממצאים בבדיקת האורתופד. ההחלטה על הטיפול תלויה בכך.

מנהל פורום אורתופדיה