קבלת אישורים לקאנביס רפואי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2018 | 02:26 | מאת: דוד

שלום דר אני סובל מכאבי גב ומפרקים כמה שנים וגם בשנה האחרונה התחיל להיות לי כאבים באצבע אחת ביד ימין שמקשה עלי לקפל ולהרים את האצבע. הכאבי גב שלי כבר נמשכים 6 שנים הסיבה לכך אני לא יודע אבל עשיתי צילום ct והרופא אמר לי שיש לי חוליה אחת שזזה טיפה מהמקום וגם לא יודעים האם זה באמת סיבת הכאב והם לא נתנו לי משהו יכול לעזור לי עם הכאב וזה מפריע לי כל הזמן ,קשה לי לעבוד עבודה פיזית וכמעט כל פעולה שמצריך ממני להתקופף עודה לי כאבי טופת לפעמים בחלק התחתון של הגב או לפעמים בחלק התחתון נוטע לצד ימין. גם יש לי כאבים במפרקים כבר 4 שנים , אני הייתי במכון כושר והתחלתי להרים משקל כבד בבאת אחת ומאז התחילו לי הכאבים שזה כמו דלקת פרקים, עשיתי מיפוי עצמות והם לא מצאו כלום ומעוד קשה לי להרים דברים כבדים או אפילו משהו קל למשך זמן ארוך. רציתי לדעת האם אני יכול לקבל קנאביס רפואי כדי שיקל לי על הכאבים כי מאוד קשה לי לתפקד כך ויוצא שאני הרבה פעמים חולה בגלל כל העומס הזה. ואיך אני בכלל צריך לעשות או לבדוק זאת. תודה רבה

ההחלטה הטיפולית צריכה להיו מבוסת על ראיות מספקות וזה דורש בדיקת אורתופד ויעוץ מרפאת כאב

מנהל פורום אורתופדיה