אוסטאגינזיס אימפרפקטה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/03/2018 | 23:39 | מאת: דורית

שלום, חמותי יש חה אוסטאגינזיס אימפרפקטה, בני נולד בתאריך 22.11.16 אני בגובה 1.68 ובעלי גובה 1.70 שנינו אנשים בריאים. הרופאה ילדים אמרה שאם עד גיל שנתיים לא תהיה עליה משמעותית בגובה בני היא צרמה בדיקות כף יד וגם בדיקות אצל רופאים מומחים. מה הסיכוי שלבני יש את אותה מחלה של חמותי ? ( נכון לתאריך 1.3.18 הוא 8.935 קילו , 74 סנטימטר. נולד 2.700 ועבר מבחן אפגר במעון מלא. התפתחות מוטורית תקינה , מתקשר, אוכל מוצקים והשלמה של 3 בקבוקים ביממה. במדידה ראשונה בטיפת חלב 8.12.16 המשקל היה 3.125, וגובה 48. יש לציין ששתינו גם רזים בעלי 63 קילו ואני 50. תודה מראש

נראה שילדך נולד בגודל של מעט מעל לאחוזון 3 והוא עדיין שם כלומר קצב גדילת שמור. אם אין לו שברים עד כה זה סימן טוב. יש סימנים נוספים למחלת הפרכת ( אוסטאוגנזיס אימפרפקטה) כמו לובן עין כחלחל, התפתחות לא תקינה של שיניים , חרשות , גמישות יתר וקומה נמוכה.

מנהל פורום אורתופדיה