תוצאות CT צווארי - סריקה טומוגרפית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/02/2018 | 14:59 | מאת: מירב

שלום דוקטור, אשמח לביאור תשובות הסיטי: "מודגמים שינויים ספונדילוטיים לאורך עמוד השדרה הבולטים במיוחד בגבהיים C5-C6-C7 . מודגמת הצרות ספינליתגרמית קלה בגובה C6-C7 אשמח לביאור הממצאים (יש גם הסתכלות ספציפית...) תודה וחג שמח!

שינויים ספונדילוטיים הנם שינויים ניווניים המתפתחים עם הגיל והם ן חלק מן הץמונה ה"נורמלית" בגיל מעל 40 . היצרות תעלת השדרה ( התעלה הספינלית) עלולה לגרום להתפתחות נזק נוירולוגי ( מיאלופתיה צווארית)

05/03/2018 | 10:16 | מאת: מירב

תודה רבה! הכאבים מאד חזקים :-(

מנהל פורום אורתופדיה