כאבים בברך אולי קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/02/2018 | 12:33 | מאת: שאלה חשובה מאוד

היי, אני בת 27 וכבר חודשיים שכואבת לי הברך (הייתי מתאמנת באופן קבוע, כנראה שגרמתי לאיזושהי פציעה) באולטרסאונד רואים שיש הצטברות נוזלים, MRI עדיין לא עשיתי. כאבים חזקים שמקשים עליי ללכת ולכופף את הברך. לפני כשבועיים לקחתי ארקוקסיה במשך 10 ימים ובאמת היה שיפור, איך לאחר שהפסקתי כל הכאבים חזרו ואף התגברו. בינתיים הלכתי לרופא אחר שרשם לי אטופן. הארקוקסיה גרמה לי לתופעות לוואי נוראיות, ואני חוששת שגם האטופן תעשה לי. ואני מתלבטת האם לקחת אותה. זה אמור לרפא את הדלקת או רק לשכך כאבים? אם הארקוקסיה לא באמת טיפלה בבעיה, יש טעם לקחת את האטופן שפועל בצורה דומה? תודה

התרופות אמנם משכחות את הדלקת אך אינן מרפאות את הגורם לדלקת. תמיד עדיף לאבחן לפני שמתחילים טיפול

מנהל פורום אורתופדיה