סימפיזיס פוביס - כאב כרוני במפשעה ימין מזה כחצי שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2018 | 21:12 | מאת: ואפי

אני סובל מכאב במפסעה ימין מזה כחצי שנה , לפני 3 חודשים עברתי ניתוח תיקון בקע מפשעתי בצד ימין . הכאב במפסעה ממשיך ומקרין על הירך בנוסף מרגיש עקצוצים רבים . לפני כשבוע עברתי בדיקת MRI סיכום הבדיקה : 1. סימני - osteitis pubis 2. ממצאים מנימאלים במפרק ה sij מימין יתכן מדובר בנזק ניווני התחלתי . קטגוריה 2 מה זה אומר ואיך ניתן לטפל

הסימפיזיס פוביס הוא המפרק שבין עצמות הפוביס. אוסטאיטיס פוביס זה כאב שנוצר בשל סוג של דלקת במפרק הנ"ל הטיפול כולל מנוחה, פיסיותרפיה, תרופות נוגדות דלקת ( כולל זריקות סטרואידים) פרולותרפיה ( הזרקה של חומרים כמו דקסטרוז 10% עם ליגנוקאין) במקרים נדירים איחוי של עצמות הפוביס

מנהל פורום אורתופדיה