כאבי תופת לאחר ניתוח וחתך ענקי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/12/2017 | 22:10 | מאת: דנה

לפני שבועיים עברתי ניתוח פתוח עם חתך 10 ס"מ כריתת גוש גדול בקרסול. עכשיו יש לי סימנים איומים של החתך הענק מהניתוח. לפני יומיים הרופא הסיר את הסיכות שהיו 10 ימים. מרחתי (על דעת עצמי) בטאקרוטן G וגם פוסידין וזה עשה לי כאבי תופת בחתך. מה עלי לעשות? האם להשים פלסטר על החתך? עכשיו יש לי כאבי תופת! נגרם לי נזק מהמשחות שמרחתי בבית? עכשיו החתך נראה נורא. האם אפשר להשים חומר חיטוי ופלסטר על החתך הענק הזה?

פצע ניתוחי בן שבועיים הוא אטום ואין טעם למרוח עליו חמרם. אם אינו מפריש אין צורך לחבוש אותו . אם האזור אדום ,נפוח, כואב ורגיש למגע עליך לפנות מיד לרופא מחשש זיהום.

06/12/2017 | 09:25 | מאת: דנה

מה יכול לגרום לזיהום? פצע ניתוחי בן שבועיים הוא אטום ואין טעם למרוח עליו חומרים - ואם הפצע כואב?

זיהום נגרם עקב חדירת חיידקים לפצע בדרך כלל לפני ובעת הניתוח. אם הפצע כואב צריך לבדוק שאין זיהום

08/12/2017 | 18:52 | מאת: דנה

איך אפשר לדעת אם יש זיהום או לא? יש לי נפוח נוקשות וכאבי תופת!!!!!

פני לרופא

09/12/2017 | 15:41 | מאת: דנה

מה הכוונה שזיהום נגרם עקב חדירת חיידקים לפצע בדרך כלל לפני ובעת הניתוח.? האם לאחר הניתוח לא יכול להופיע זיהום?

מנהל פורום אורתופדיה