ניתוח קרע מיניסקוס פנימי שלבי החלמה ריפוי ותרופות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/10/2017 | 15:59 | מאת: הדר

שלום רב אני גרה בחול אתמול עברתי ניתוח בעקבות קרע במיניסקוס הפנימי. הניתוח עבר בהצלחה ונשלחתי הביתה נאמר לי שאת התחבושות יורידו לי רק ביום שני הבא שזה 6 ימים אני מפחדת מסיבוכים וזיהום. לא נראה לי הגיוני ככ הרבה ימים עם הרגל חבושה בצורה כזו מה גם שזה מגביל משמעותית את התנועה ונכון לכל מה שאני קוראת בפורומים למינהם יש צורך ממשי להזיז כמה שיותר מהר ולהתחיל הפיזיותרפיה . גם זריקות אספירין ניתנו לי למשך שבועיים אפשר לדעת מה התהליך ואיך דרכי הריפוי בארץ? האם ניתנת אנטיביוטיקה? אודה לכל פיסת אינפורמציה אני בת 36 פעילה מאוד ועושה פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע לרבות ספינינג

אין מה לפחוד אחרי 24 שעות הפצע כבר אטום ובעצם אפשר להסיר את החבישה ולהשאיר את הפצע חשוף

מנהל פורום אורתופדיה