כאיבה גב תחתון מקרין לרגל ימין וכאיבה גב עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/10/2017 | 17:58 | מאת: כאבי גב

שלום. יש לי כאיבה גב עשיתי ct ורשוםl3-l4בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק התקאלי.l4-l5בלט דיסק מרכזי די משמעותי עם לחץ על השק התקאלי.l5-s1בלט דיסק מרכזי ולטרלי עם לחץ על השק התקאלי והיצרות של הנקב השמאלי. מה זה אומר. תודה מראש.

יש צרור סיבות אפשריות. ממצא הCT אינו בהכרח מתאר אותם למרות שבגדול ניתן לומר שיש לך שינויים ניווניים בדיסקות שבין החוליות. המשמעות והחשיבות של הממצאים תלויה במתאם בינם לבין מה שנקרא " קליניקה" שזה התמונה המצטיירת מ: 1. סיפר המחלה 2. ממצאי הבדיקה הגופנית 3. מידע בריאותי כללי ( גיל,מין, הרגלים, אורח חיים, מקצוע וכו' )

17/10/2017 | 15:42 | מאת: יאנה

תודה רבה.

מנהל פורום אורתופדיה