תשובה לפיענוח MRI לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/09/2017 | 08:55 | מאת: מיכל

דר' שלום. אשמח לפיענוח שלך. לאחר תאונת דרכים בוצעה בדיקת MRI. בגובה D5-D6 מודגם בקע דיסק אחורי הלוחץ על קידמת הקורד. בגובהD3-D4 בקע דיסק מרכזי קל גם הוא לוחץ מעט על קדמת הקורד. ללא שינוי סיגנל בקורד הטורקלי העליון אשמח להבין את משמעות הכתוב וכן מה ההשלכות של זה לחיי היום יום בהווה ובעתיד תודה

בקע=פריצת דיסק בין החוליות 3-4 של עמוד השדרה החזי ובין חוליות 5-6. כל אלה ללא פגיעה בחוט השדרה עצמו. ככלל יש סיכוי טוב להחלמה מלאה.

מנהל פורום אורתופדיה