ברקסין אחרי ניתוח ברך ארתרוסקופי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/08/2017 | 16:48 | מאת: אילנה

עברתי אתמול ניתוח ארתרוסקופי בברך. בין השאר אמר הרופא אחרי הניתוח שיש שם דלקת. קיבלתי ברקסין ל20 יום ורוקסט. אין לי בכלל כאבים ומה שקראתי על ברקסין מפחיד. יש סיבה שאקח את הכדור?

הסימן הראשון של דלקת הוא כאב. . אם אין כאב אין דלקת . אם אין דלקת אין צורך בברקסין.

16/08/2017 | 15:10 | מאת: מישל

באילו אמצעי הדמיה אפשר לראןת דלקת?

דלקת לא רואים . דלקת זה מסקנה . סימנים לדלקת הנם: כאב ( אין מכשיר מדידה); נפיחות ( עיניים) ; אודם ( עיניים); חום מקומי ( ידיים) הגבלה תפקודית.

מנהל פורום אורתופדיה