פריקות חוזרות בכתף ואי יציבות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/07/2017 | 16:58 | מאת: נתנאל

אהלן, אני פרקתי את הכתף פריקה ראשונה מלפני שנתיים וחצי. ומאז פרקתי 3 פעמים מלא ועוד אחת חלקית. שמעתי על ניתוח לפריקת כתף רציתי שתגיד לי מה האחוזי הצלחה שלו מה הסיכונים של הניתוח האם הוא מומלץ כמה זמן הניתוח וכמה זמן משך ההחלמה. והאם חוזרים לתפקוד מלא אחרי זה

התשובה לשאלתך היא מורכבת שם שהמצב של "נקע חוזר" של הכתף יש בו וריאציות רבות בעקרון ניתן לומר: שבלי ניתוח אתה תמשיך לסבול מנקעים חוזרים ( כן נקע לא פריקה) של הכתף. יש הרבה " ניתוחים" לטיפול בנקע חוזר של הכתף . היום יותר ויותר מבצעים ניתוח אנדוסקופי. אחוז ההצלחה הוא כ- 80 % זמן השיקום כחצי שנה הסיכונים : 1. סיכונים כלליי של ניתוח 2. סיבוכים בזמן הניתוח כמו פגיעה בעצב 3. כשלון הניתוח

מנהל פורום אורתופדיה