דלקת גיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/12/2002 | 23:38 | מאת: זלדה

שלום רב, רופא אורטופד איבחן אצלי דלקת בקרום סביב הגיד בחלק הגבי של כף הרגל זאת עקב פעילות גופנית מאומצת. 10 ימים קבלתי את התכשיר אביטרן נעשה צילום ללא ממצא פתולוגי לאחר הצילום מזה מספר ימים התחלתי לקבל נקסין אני שבוע נמצאת במנוחה בבית ולמרות זאת הכאבים אינם חולפים בעיקר בעמידה והליכה וכד' מה ניתן לעשות כדי להאיץ את הריפוי? האם לדעתך יש מקום לבדיקות נוספות? האם מומלץ ללבוש תחבושת אלסטית או אמבטיות עם מיים חמים או קרים? אודה על חוות דעתך בהקדם!

זה הזמן לעזותעוד פעם חושבים לגבי האבחנה ולהערים מחדש את המצב

מנהל פורום אורתופדיה