מכשיר לייזר לדלקות ולפגיעות בשרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/03/2017 | 14:45 | מאת: אנונימיס

שלום ד"ר , אני מעוניין לרכוש את מכשיר הb-cure או את מכשיר ה Handy cure 1. רציתי לשאול אם שמעת על מכשירי הלייזר האלו ומה דעתך עליהם? 2. אם אני מתלבט בין שני המכשירים האלו, על איזה אחד מהם היית ממליץ? ( Handy cure או b-cure) הם מתחרים זה בזה ואני לא יודע מי מהם טוב יותר - הלייזר לטיפול במספר פציעות ( כאב בחזה בעקבות חבלה, נקע ברגל, כאב בגב עליון כנראה דלקת ) תודה מראש.

אנימכיר רק את הb cure .ההתרשמות שלי היא טובה למרות מה שאני מודע לכך שיש סיכוי שהכאב היה חולף גם בלי טיפול

23/03/2017 | 13:35 | מאת: אנונימיס

תודה. האם ידוע לך על איזשהו הסדר כספי / החזר של חלק מהתשלום על מכשיר הB cure עם אחד הביטוחים? תודה

לא ידוע

מנהל פורום אורתופדיה