כאבים בשוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/12/2002 | 20:33 | מאת: אופק

שלום! אני בת 15 ומתאמנת כ - 12 שעות בשבוע במכון כושר, פעילות אנארובית, ופעילות אירובית הכוללת ריצה, ספינינג ומדרגה. לאחרונה התחילו כאבים בשוק, לא כאבי שרירים לפי הרגשתי. אני מתעמלת עם נעלי ריצה מיוחדות. שאלתי היא ממה יכולים להיות הכאבים, ואם יכולים להיות אלה כאבי גדילה? האם בשלב זה כדאי ללכת לצילום, או אולי כדאי לחכות זמן מה? (הכאבים התחילו לפני כשבוע) תודה, אופק

הסיבות האפשריות הן 1. שברי מאמץ. 2. דלקת קרום העצם. 3. דלקת של גיד השריר הטיביאלי האחורי. 4.תסמונת כרונית של המדור הקדמי( כאב הנוצר מחמת עליית לחץבמדור שרירים ) לקבלת עזרה פני לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה