השמנה על לא עוול בכפה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/09/2016 | 20:28 | מאת: יעל

שלום אשה בת 56- אוכלת נכון, עושה ספורט,השמינה כנראה הורמונאלית באיזור הבטן- גם הנשית(כמו ווסת) וגם הגברית(העליונה יותר)- מאוד, שדיים נפוחים ביותר, עלייה של חמישה ק"ג במשקל- בדיקות סדירות ותקינות. מה אפשר לעשות- בבקשה לא להמליץ על לקיחת הורמונים המדובר בפתרון תזונתי, ספורטיבי או אחר- טבעי אודה לתשובתכם- עד ההשמנה- מדד ה-ב מ י היה תקין לחלוטין מאז ההשמנה- הוא מעל 26 וזה כמובן חבל ואולי גם מסכן בריאות

04/09/2016 | 09:32 | מאת:

שלום יעל. מצטערת על התשובה ה"צפוייה" אבל אין פה פתרונות קסם אלא ליווי תזונתי של דיאטן/ית בשילוב פעילות גופנית. גם אם אוכלת נכון ועשה ספורט תמיד יש מה לשנות ולשפר, וכנראה להקפיד יותר. אבל- דרוש פה ליווי מקצועי עם הכרות אישית ואת זה לא עושים דרך הפורום, רק במפגש פרטני. בהצלחה רבה!