קומדין ואנשור פלוס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/03/2015 | 11:53 | מאת: אילנה

שלום אמא שלי בת 85 ונוטלת קומדין בגלל פרפור פרוזדורים ואי ספיקת לב. בזמן האחרון היא חלשה מאוד (עקב התקררות ושיעול קשה) וקניתי לה אנשור פלוס להתחזקות אבל ראיתי שהוא מכיל ויטמין k שאסור על נוטלי קומדין. מה לתת לה כדי לחזקה ויכול "ללכת" עם קומדין ??? תודה

01/04/2015 | 15:47 | מאת:

שלום אילנה, אם את חוששת מתוסף אשר מכיל ויטמין K את יכולה בשלב ראשון לפנות לחברת הדסה אשר מייצרת מוצרים גם ללא תיסוף ולקבל מהם הביתה משלוח של מוצרים מתאימים. תבקשי לשוחח עם הדיאטנית בחברה. http://www.hadassa.co.il/page11.html בכל מקרה לאורך זמן חשובה גם העשרה אם יש חסר ויטמינים ומינרלים. אני ממליצה להתייעץ עם דיאטנית.